Hem » Presenter
 

Presenter

Handla Presenter till lågt pris. ❶ Passa på att fynda! ❷ Här hittar du fler bra förslag på Presenter billigt och bra.

Här hittar du massor av roliga presenttips. Presenter till vän som har allt sedan tidigare.

 
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Bean Boozled Naughty or Nice

Bean Boozled Naughty or Nice
SEK129.00

Om man gillar kombinationen av godis, spel och &:ou

Jack Daniels Halsduk

Jack Daniels Halsduk
SEK109.00

Snygg Jack Daniels halsduk för dig som gillar

Drinking Golf Spel

Drinking Golf Spel
SEK99.00

Golf kan ju vara roligt ibland. Dock involverar det en hel del promenerande innan man kommer fram till hål 19 och då äntligen kan korka upp. Med detta golf kan du skippa det jobbiga och fokusera på det roliga. Spela igenom de 18 korten av avancerade trick-skott och förloraren vid varje hål måste dricka upp saften i koppen. Information Om Drinking Golf Spel Innehåller: 18 spelkort, 4 pingisbollar, 1 basplatta med flytande flagga och en borttagbar mugg i plast

Barstol Grid - Cream

Barstol Grid - Cream
SEK599.00

Grym stol med en fantastisk kombination mellan des

Jentekveld

Jentekveld
SEK249.00

Tjejmiddag är det perfekta spelet för tjejmiddagen, förfesten eller vinkvällen med dina väninnor! Redo för den ultimata tjejkvällen? Tjejmiddag är ett helfestligt spel med över 400 underhållande och kul frågor för den ultimata tjejkvällen! Lär dig mer om både dig själv och dina tjejkompisar på ett underhållande sätt där många skratt, galna historier och roliga anekdoter garanteras. I spelet avhandlas allt från ex-pojkvänner till skvaller, roliga minnen, minsamheter, sex och mycket mer. Tjejmiddag passa utmärkt som present och är ett roligt och underhållande sätt att lära känna dina tjejkompisar bättre!

Super Mario Stickad Halsduk

Super Mario Stickad Halsduk
SEK199.00

Förmodligen den coolaste halsduken någo

Spermaschampo

Spermaschampo
SEK99.00

Den perfekta presenten finns inte säger vissa

Eat More Pizza T-shirt

Eat More Pizza T-shirt
SEK99.00

Om du ska ha en hemmakväll med polarna så finns det en måltid som nästan alltid är garanterad ? Pizza! Hur ofta brukar ni laga en fin middag tillsammans? Det händer bara inte, för ni har såklart viktigare saker för er. Som att installera alla spel, skaffa dricka eller vad ni nu ska göra. Det finns inte mycket som är godare än pizza så varför inte ta ännu en slice? Bara en till kan ju inte skada.

Monogamy

Monogamy
SEK248.00

Det är alltid roligt att göra saker tillsammans med sin partner. Att spela ett spel tillsammans är ett sätt att komma varandra närmare och Monogamy är väldigt intimt. Det utsågs faktiskt till årets erotiska spel 2007. Monogamy går ut på att gå två varv runt tre olika zoner. För varje zon ni tar er igenom så blir utmaningarna allt mer vågade. Vinnaren väljer en utmaning från korten som paret ska genomföra!

Bacon Läppbalsam

Bacon Läppbalsam
SEK39.00

Önskar inte du också att baconsmaken sa

Kalaspåse Cerise

Kalaspåse Cerise
SEK19.00

Har du planer på att ge bort en present men

Kinky Heart Spel

Kinky Heart Spel
SEK139.00

Har ni lust att krydda kärlekslivet lite extra? Vrid upp temperaturen några grader med hjälp av Kinky Heart. I det här spelet får du och den ditt hjärta klappar för turas om att utföra olika erotiska utmaningar. Med den medföljande pincetten drar ni en utmaning ur asken, och sen är det bara att visa vart skåpet ska stå. Det finns 100 stycken utmaningar, så spelet kan pågå länge.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page