Hem » Presenter
 

Presenter

Handla Presenter till lågt pris. ❶ Passa på att fynda! ❷ Här hittar du fler bra förslag på Presenter billigt och bra.

Här hittar du massor av roliga presenttips. Presenter till vän som har allt sedan tidigare.

 
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Studsboll Gummiägg

Studsboll Gummiägg
SEK15.00

Ett ägg till frukost är optimalt för att få en bra morgon. Men ägg är så ömtåliga och vi förlorar minst tre ägg varje morgon för vi råkar tappa dem. Är du också trött på detta? Träna på att bära ägg med denna studsboll i form av just ett ägg! Ifall du råkar tappa detta ägg, stå studsar den bara upp igen så du kan försöka igen! Information om Studsboll Gummiägg: Mått: Höjd 5.5 cm, diameter 4 cm

Hermione Trollstav Med Lysande Spets

Hermione Trollstav Med Lysande Spets
SEK479.00

Hermione Granger är skolans smartaste häxa och så mycket mer än bara en sidekick till Harry Potter och Ron Weasley. Hon får regelbundet sina trollkarlskamrater att tappa hakan av avund och förvåning över hennes magiska förmågor och snabba lösningar hon har om allt och alla. Även om hon själv inte har något trollkarlsblod. Med denna trollstav kommer du veta hur det är att vara Hermione Granger och även få veta några av hennes hemligheter och bästa trollformler. Information om Hermione Trollstav Med lysande spets Officielt licensierad produkt

Waboba Moon Ball

Waboba Moon Ball
SEK69.00

Ett litet steg för Waboba, en jätte studs för mänskligheten. Säg inte att vi varnade dig, men det är beroendeframkallande att studsa boll. Ta med dig bollen och kör med polarna på skateparken, gymmet eller i källaren (ifall du vågar)! Waboba designar leksaker och bollar gjorda för alla miljöer såsom vatten, mark och luft. En perfekt boll för dig som har ett aktivt liv och inte tackar nej till äventyr.

Roterbar Flaskhållare

Roterbar Flaskhållare
SEK399.00

En perfekt present till alla som behöver f&:ar

Såpbubbel-Maskin

Såpbubbel-Maskin
SEK198.00

Om man vill producera riktigt mycket av något måste man ha en maskin. Se bara på de som tillverkar bilar, skor och hattar. Alla har maskiner, annars hade det inte gått förstår du. De som vill tillverka riktigt mycket såpbubblor för leverans i ansiktet på närmaste vuxen eller vän bör införskaffa sig en såpbubbel-maskin. Ladda den med den medföljande såpan, stoppa in batterierna och tryck på knappen så börjar maskinen spy ut bubblor i tusentalen. Vi har även gjort en film eftersom det har frågats en del om den. Innehåll Bubbelmix av extra bra kvalitet Automatiskt och oändligt (nästan) med bubblor 14cm hög maskin Kräver 2st AA-batterier som köps här.

Bolibompa Spelet

Bolibompa Spelet
SEK249.00

Kura ner dig i soffan med ditt barn och följ

Silkespapper Limegrön Strimlad - 56 gram

Silkespapper Limegrön Strimlad - 56 gram
SEK39.00

Istället för att låta presenten li

Idiotkunskap

Idiotkunskap
SEK198.00

Spelet om allt det där som du inte fick lära dig i skolan. Vet du vilken människa som genererar flest träffar på Google eller varför Mona Lisa inte har några ögonbryn? Och vet du förresten vilken som är den absolut vanligaste dagen att ha sex på? Spelet Idiotkunskap är absolut inte ett traditionellt frågespel med trista och trötta frågor om vem som skrev böckerna om Sherlock Holmes eller var de Olympiska Spelen hölls 1996. Det här är istället spelet om allt det där man inte fick lära sig i skolan? Över 400 hysteriskt galna, knasiga, bisarra och totalt meningslösa men ändå superintressanta och underhållande frågor som är lika kul att kunna svara på som att höra svaret på! Det perfekta spelet för alla som älskar meningslöst vetande blandat med nonsens och massor av humor! Ett allmänbildande och helgalet frågespel som garanterat leder till många skratt, lustiga diskussioner och vrickade gissningar. Spelet är en utmärkt present och en partyhöjare utan dess like! Perfekt för festen eller middagen.

Badanka Födelsedag

Badanka Födelsedag
SEK99.00

Badankor har funnits i badkar världen öv

Minecraft Creeper Halsduk

Minecraft Creeper Halsduk
SEK249.00

Med tanke på den svenska sommaren så är denna fina och varma halsduk/scarf perfekt året runt för dig som gillar Minecraft. Cirka 1,5m lång. Härligt rutmönster vävt i halsduken med en klassisk creeper i slutet av den. Gjord av 100% akryl.

Harry Potter Mössa Gryffindor Gul / Röd

Harry Potter Mössa Gryffindor Gul / Röd
SEK249.00

Alla som varit på Hogwarts vet att det är lite småkyligt där inne. Du har redan packat ner varma kläder och en snygg Gryffindor halsduk för ditt besök. Fullända din outfit med en mysig mössa i samma färg och samma mjuka material. Mössan skyddar dina öron från köldskador men sabbar frillan, vill man va varm får man lida pin.. eller hur va det nu det gamla uttrycker lyder?! Information om Harry Potter Mössa Gryffindor Gul / Röd: Material: 100% akryl. En storlek som passar de flesta.

Game of Thrones Hand of the King Pin

Game of Thrones Hand of the King Pin
SEK579.00

The Hand of the King är kungens närmsta rådgivare i serien Game of Thrones. Förutom äran av denna position får The Hand of the King också bära denna snygga pin. Om du har en bästa vän eller en partner där hemma som tagit, eller fått, rollen som din närmsta rådgivare så är detta den perfekta presenten till honom eller henne! Denna detaljerade pin kommer från The Noble Collection? och är inte bara en snygg accessoar, utan ett riktigt samlarobjekt till din Game of Thrones-samling! Information om Game of Thrones Hand of the King Pin Replika i skala 1:1 Väldetaljerad Officiellt licensierad

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page